A korrekt kis-nagy autó
Egy 4 éves Suzuki Swift sedan GLX típusú autót cseréltem erre a modelre,mert ebben a szegmensben más lépcsőshátú nemigen volt. 10 évig hajtottam egy 1500-as polskit és a belső méretei erre hasonlítanak,bár a lábtér az én 187cm -mel határeset. A teljesen hátratolt üléssel azért elég jó üléspozíciót tudok beállítani, mivel kissé hátra döntöm az ülést. A súly lóerő aránya gyengébb mint a suzukié és ez meg is látszik, a kigyorsításokon kb 100-110 ig, innen a nagyobb nyomaték már érvényesül. Az autó fogyasztása méretéhez súlyához képest jó.Én nem tapasztaltam hogy a sebesség növekedésével nagyon elszálna a fogyasztás./ suzuki város 5,7l 160 km/nál 9,6l ue honda 6,3-6,8l, 4személy+csomag./Szerintem nagyon jóllehet vele parkolni, méretéhez képest nagyon jól manőverezhető.A csomagtartót normál esetben nem lehet telepakolni olyan nagy, már több ismerősőmet is meglepte hogy milyen nagy./Astra,Xsara seholsincs./ Nem tudom hogy tipikus e, de 4-5 fokban már a könyöklő nyüszögni kezd ha rá könyökölök és amíg az autó fel nem melegszik így is marad.Összeségében egy szerethető nagyon jó kis autó,aminek némi preztizs értéke is van,és ilyet ebben a katrgóriában nemigen lehet kapni ezért az árért.
- Nem romlott el semmi,de a dísztárcsát lepadkáztam,16500ft-ba kerül, ennyiért már könnyűfém felnit is lehet venni. Úgy hogy karcosmaradt.
UniverCar Miskolc
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2006 |