Autók » Honda » City (2005-2008)

City 1,3 gl

A család "KIS" kedvenc autója

Még csak egy hete használjuk, és csak csupa jót mondhatok róla.Volt egy 1,3 Suzukim, amit nagyon szerettem, de összetörték, így le kellett cserélni.
Árban majdnem ott van hiszen itt az alapmodelben benne van a metálfény, a klíma, ablakemelők, tükörfűtés stb. Szóval amiért máshol külön kell fizetni.
Hétvégén voltunk a Mátrába. Meglepően gyorsul, és szinte végig ment akár ötösben is felfele a hegyre mint az állom.(Az ugyan csak 1,3-as Suzukival minimum 3-ba vissza kellett kapcsolni.)
A fogyasztás hihetetlen 4,9. Nem akarunk hinni a kijelzőnek, így utána számoltunk a benzinkútnál, és IGAZ.
Mivel három gyerkőc van a családban, van egy másik autonk is egy Toyota Corolla Verso. Azt is nagyon szeretejük, de meg kell mondjam a csomagtartó méretében a City a nyerő . Hihetetlenül nagy és sokkal könnyebb pakolni bele mint a Toyotába, mert ott sok helyet foglalnak az oldalsó beugrók.(kerekek)
Hogy ne csak csupa jót mondjak róla, nagyon világos a belső kárpit. Igaz kaptunk ajándékba ülésvédő huzatot, de az ajtók belső kárpitja nem tudom meddig birja majd a kisfiam rohamát. A másik a mi nem praktikus, hogy a nagy csomagtérből kicsit nehezebb kiemelni mondjuk egy karton tejet, mert elég mélyen van. ( Nem nyílik fel a hátulja)
Összességébe: Rengeteg autó volt már a családban de eddig egy sem tetszett ennyire. Szép, viszonylag olcsó (a Liana az hiszem 500e-vel drágább) nagy a csomagtere, hihetetlenül gyors, Szóval nem tudom miért hívják kis autónak?
Szerintem magasan veri a kategoriáját minden szempontból.
Panaszunk egy hét alatt nem lehet, de majd késöbb is beszámolunk.

- Semmi

Egy váltózárat tetettünk bele a Honda Szabónál. Hihetetlenül kedvesek voltak.

Fenntartási költség (10) Évjárat 2006
Előző autója? Scenik 1,6 Következő autója? remélem nem mostanában cserélem
Verdikt (8.8/10)

Honda City 2005 (2005 - 2008)