Öntött ezüst Type-S
Elötte 2.2 i-dtec dizel Accordot hasznàltam közel 5 évig 125.000 Km-el adtam el,mert màr nem jàrtam olyan sokat. Ugy gondoltam ,hogy az accord formàja ,tudàsa teljesen kielégiti a vàgyaimat ezért döntöttem ujra accord mellett de màr bezines eröforràssal.
20.000 km-el sikerült vennem egyet Genfböl ,az ottani Honda fönöke jàrt vele 2 évig.
Az auto Forged Silver szinü FL Type-s AS ami nagyon ritka europàba.
Type-s felszereltség.Bör-alcantara ülések ami nekem fontos volt mer utàlom a bör ülöfelületet.
AS felszerltség plusszba.Tàvolsàgtarto tempomat,sàvtarto automatika,ütközés mérséklö elektronika stb.
A tàvolsàgtarto tempomat megszokàs kérdése, kellett 1-2 honap mire megszoktam.Fékel ,gàzt ad automatikusan.Sima tempomat nincs is benne.
Bi xenon,tolatokamera,szenzorok,stb.
K24z3 motor került bele, ez majdnem az mint a nonfaceliftbe ,de a dugok illesztése a hengerben kisebb türésbe esik.Gondolom az ismert K24z3 olajfogyasztàst akartàk ezzel kiküszöbölni.Olaj ebbe màr 0w20 kerül és nem 0w30 mint az elödbe.
Fogyasztàsa ennek is köszönhetöen meglepöen alacsony.7-9 liter között mozog.
700-900 km a hatotàvolsàga.Winterthurban megtankolva BP ultimattel Bécsig tudok menni 1 tankolàssal ,ugy hogy német autopàlyàn 170 km/h tempomattal utazom.
Teljesitménye elég 5000 rpm-nél VTEC vàltàs ez hallhato is.Ha lenne rajta egy turbo és mondjuk olyan 280-300 le lenne azt sem bànnàm.
Fékek jok ,elöl méretes 320 mm-es tàrcsàk vannak.
Futomüve type-s ,ez 20 mm alacsonyabb mint a sima accordé.
9 hangszoros Hifi ,nagy képernyös TMC-s navigàcio ,kihangositos ,stb,mp3 ,usb.
Alu pedàlok ,alu vàltogom ,piros ledek ,piros cérna mindenhol.
Külsöleg Type-s elsö toldatok,type-s küszöbök,type-s hàtso lökhàrito,csomagtarro spoiler,dupla kipufogo,stb.
Nagyon jo az auto talàn csak az uj Type-R K20T motorja hiànyzik belöle.
Megint megvenném!
Aki megbizhato ,kényelmes ,limuzint keres ,husszu utakra ,de nem akar dizelt nagyon jo vàlasztàs lehet.
Ami nagyon fontos,hogy a szervizelése sem Lexus vagy BMW àron van,mint egy mezei civic ,10.000km-nél olaj ,szürök bele aztàn mehet tovàbb.
100.000km gyertya,szelephézag.
- Semmi - Azota is semmi.
Grünau Garage Sirnach
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2012 |
Teljesítmény | (8) | Km vásárláskor | 20000 |
Előző autója? | Honda Accord 2.2 i-dtec | Következő autója? | Civic Type-r vagy STi |
Verdikt | (9.8/10) |