A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Honda » Accord (2008)

Accord Tourer TYPE S 2.2 Dízel 180 LE 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

Az autó, amit hosszútávra terveztek

Szöveges ítélet

Sosem voltam japán autó párti, de a feleségem győzött meg arról, hogy Honda-t vásároljunk. Civic-et nézegettük, de a kombi változatban is kicsinek találtuk. Nem szerettünk volna teljes bőr üléses autót, persze mindenképp kombit akartunk így maradt az ACCORD Tourer, a TYPE S változat jöhetett szóba, amit most már nem is bánunk!Külföldről hozattuk be, képek alapján. Volt egy kis rizikó benne, de egy ismerősünk ebben segített. Egy cégvezető használta, minden szervíz a kinti HONDA szervízben történt, az összes munkalap megvan. Én nem vagyok km óra állás fanatikus, nekem a szervízek miatt fontos hány km van az autóban. Láttam 80e km-el szétült kocsit és 300e km-el patika állapotút. Lényeg a lényeg, nem bántuk meg! A kezelőszervek jól elérhetőek, minden a helyén és elérhető, nincs túl bonyolítva. Semmi nem zörög, nem kopog, nem nyikorog, még a rossz utakon sem! Ami extra az első - hátsó tolatóradar, tempomat, automatikus bi-xenon fényszóró, brutális gyári HIFI erősítővel, 12 hangfallal, 18 collos kerekek, levehető vonóhorog.Ami újdonság volt, a kanyarfényszórók, ami ellentétben a "ködlámpás" verzióktól, egy különálló fényszóró az autó oldalain a fényszóró folytatásában. Este tényleg mindent látni 180°-ban ha kanyarodunk, sőt tolatásnál mindkettő bekapcsol! Bi-Xenon teljesen rendben van, teljesen határolt vonallal, így senkit nem vakít szemből. Belső egyedi, piros cérnával van tűzve szinte minden varrás, a lábtér és este a beltér világítás is piros. A kárpitnál csak a oldalrészek és a fejtámla bőr, az ülőfelület piros lyukacsos alcantara, illetve fekete a tetőkárpit is! EZ egyedi, csak a TYPE S -ben elérhető. B oszloptól sötétített, így hátul a nap ellen nagyon jól véd. Feketében sikerült az autót megvenni, először féltem tőle túl meleg lesz, de nagyon jó a szigetelése a tetőnél, így szinte alig melegszik fel mint egy világos autó. Hátul 2 főnek nagyon kényelmes, középen inkább "gyerekülés" hatást kelt. Ott inkább kisebb termetű emberkének kényelmes hosszútávon. Csomagtartó a kerékjáratok miatt nem olyan "óriási", de mivel nincs pótkerék, így alulra még egy közepes méret bepakolható. A motor nagyon finom járású, fogyasztása is nagyon jó, annak ellenére, hogy nagy. 100-110 km/h tempóval 5,5-6 l körül el lehet vele autózni. Autópályán klímával rakottan 130-140 km/h körüli tempóval 6,5 l körül tartható és ez nem kamu!!! Télen rövid utakon 8,5 l körül is lehet vele autózni, de ehhez nagyon hideg és rövid utak kellenek. Ezt az autót viszont legjobban hosszú utakra érdemes használni. Aki évi 30000 km alatt vezet, annak inkább a benzinest ajánlanám. Dízelben van részecskeszűrő, ami nem szereti a rövid távokat. Nagyon jó autó, szervíz költsége AUDI vagy BMW közelében sincs, viszont a minőség magáért beszél! Én csak javasolni tudom, ha valaki egy igazi megbízható, kényelmes, alapjában véve jól kinéző autót keres.

Hibalista

- 160000 km-el vettük, de az azóta futott 60000 km alatt semmi nem romlott el rajta! Akkumulátort kellett cserélni, de csak azért mert szivárgott belőle a sav a pozitív sarunál, egyébként biztosan az is orvosolható lett volna.

Ide hordtam szervizbe

HONDA FLICK Győr

Értékelése: 10

Képek az autómról

Fenntartási költség (8) Évjárat 2011
Kényelem (9) Használati időtartam 2 év
Teljesítmény (9) Km vásárláskor 160000
Megbízhatóság (10) Vezetett km 60000
Szerviztapasztalat (9) Átlagfogyasztás 6 l
Előző autója? Fiesta Következő autója?
Ennyire szerette (10) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (9.2/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Honda Accord 2008 (2006 - 2007)

További ítéletek (47 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)