Autók » Honda » Accord (2008)

Accord 2.4 Executive

Accord 2.4 executive

Sziasztok, először is köszönöm az oldalnak, tulajdonosoknak a lehetőséget, hogy sok sok véleményt olvashattam, nagyon hasznosnak találtam autó vásárlás előtt,főleg úgy hogy nem vagyok egy autó szerelő.Előző autónk egy BMW 318 ti compact volt 2003as kiadású, nem volt hozzá szerencsénk, 3 havonta mindig mesternél kötött ki,egyszer hagyott a bolt előtt 4 tálca sörrel, szóval ahogy a megbizható autókról olvastam, akadtam a japán autókra. Csak benzin jöhetett szóba ,turbó nélküli, leginkább városi közlekedésre, illetve évente 3-4 szer 1000+ km es útra.Rá akadtunk az Accord ra,megtetszett kivül belül, meg is vettük egyet,első benyomásra kicsit gyengécskének tünt a 143 lovas bmw után,de aztán mikor próbálgattam teljesen rendben van a kocsi, nemkell félni a gázpedált nyomni 5000fordulat felett sem,simán mehet és még és megy is a hangja is szebb lesz.Fogyasztása változó városi használatban(sok dugó,araszolgatás) átlagban olyan 10-13 liter.Hossszú úton pályán 120-140 as tempóval hozható a 7-7,5 körüli fogyasztás.Kavicsfelverősére elég érzékeny a lakkozás,szélvédőbe is kaptunk már párat de az nyomot nem hagyott még:) Ülések kényelmesek, jól tartanak, nem fáradsz el benne, bőr belsőnek mondjuk annyira nem örülök, jól néz ki,de télen hideg,nyáron meleg,ülés fütés teszi a dolgát egy 5 perc kell neki hogy ne fagyj bele télen.Ketten vezetjük a kocsit a memorizálható ülés poziciók nagyon jók, kényelmes igy. Tágas belülről , a könyöklő alatt levő hüthető kis rekesz nyári hosszú úton jó, energiaital, üditőt hidegen tudjuk tartani.Premium sound system rendben van, nincs panaszom rá.Sokak véleménye szerint, hátúl kicsi a lábtér, erről nemtudok nyilatkozni,leginkább ketten utazunk, a csomagtartó hatalmas.Amit még észre vettem, hogy ilyen 220as tempónál a sofőr felüli ablak mintha szelelne(nem zár rendesen?), hallani egy kicsi huzatot,de nem foglalkozok vele, nem sürün van lehetősége ennyivel menni az embernek,Illetve megjelent egy rozsdafolt a jobb hátsó sárvédőnél,ez idén orvosolva lesz.Egy autómosás után a jobb hátsó park szenzor bekattant egy délutánra,aztán magától megjavult,gondolom vizet kapott.Összességében elégedettek vagyunk az Accord al, kényelmes tágas,megbizható egyenlőre,reméljük igy marad sokáig.

- Elromlani még semmi nem romlott el, - -féktárcsa csere elől hátul fékbetétekkel együtt gyárira 500 eu - -automata váltó olaj csere 35 eu - - akkumulátor 70eu

PICKL Automobile GmbH Honda Első alkalommal jártam hivatalos szervizben, szóval nincs nagy hasonlitási alapom,de a 4féktárcsát betétekkel együtt és váltóolajat 3 órán belül kicserélték.

Fenntartási költség (5) Évjárat 2009
Szerviztapasztalat (5) Átlagfogyasztás l
Előző autója? 318 ti compact Következő autója? benzin
Verdikt (7.7/10)

Honda Accord 2008 (2006 - 2007)