Autók » Honda » Accord (2002-2007)

Accord 2.4 type-s

Szerencsétlen szerkezet.

Az autót csak hosszú távra használtam külföldi utakon, városozásra van másik autóm, így eléggé megkímélt.
8 literrel is elmegy, rettentően jól fogyaszt, ezzel nincs gond, a menettulajdonsága a 170 lovas dízelekkel vetekszik, tehát ha a marketing lóerőket nem számoljuk akkor elmondhatom hogy autózható, bár a a gyárban főleg a kinézetre gyúrtak, így a vezetőnek el kell sajátítania a "menne ez az autó, csak nem sietek" külső látszat korrekt kezelését.

Cserébe van egy elektromos gázpedálom, ami néha azonnal néha 1-1.5 másodperces késéssel reagál, igy hogy át tudok e sorolni egy másik sávba vagy se azt előre nem tudhatom, meg kell próbálni, azt lesz ami lesz, ahogy épp az elektronika gondolja.

A legtöbb hiba garanciálisan alakult ki, azóta a gari lejárt, de nem oldották meg mert nem tudják mi a hiba és a honda hungary nem fizet teszt alkatrészért a kereskedésnek tehát ha nem tudják mi a hiba nincs szervíz.
Amit találgatnak hogy hibás lehet azt még se az a hiba, az garanciában azt fizetősen állja a tulaj..
ez a garancia..

Gyakorlatilag ami meg van rajta csinálva az mind fizetős, ami nincs az meg úgy marad.
Nem használom hónapok óta mert nincs időm és főleg hangulatom a szervizeket járni vele.

- - teljes fékrendszer megjavítani senki se tudja a mai napig életveszély.
- - kipuff tartó gumibak / 3. szerviz kicserélte gariban bár mondta hogy mivel nem látszik hogy hibás ezért nem lehet rossz a Honda Hungary szerint /
- - ismeretlen rezonancia, garanciában pénzért!! kuplung csere volt mert elvileg az a baja, de kiderült hogy nem.
- - főtengely ékszíjtárcsa
- - jobb első ajtó zár
- - bal első ülés
- - kormánymű
- - fényszóró beázás /garanciában megcsinálták/
- - xenon fényszóró magasság állítás érdekes, látni nem sokat vele, ha gyorsan megyek akkor meg valamiért lejjebb állítja így nem egyszer max 1 másodpercre belátható útszakaszt világít meg.
- - Cd lejátszó ugrál, kifagy, használhatatlan
- - a nyöszörgő zörgő dolgokról nem is beszélve.
- 2 honapig nem indult most pöccre indul, ismeretlen hiba..
- még volt valami de nem jut eszembe, a kuplung munkahengerrel gond van de nem tudom hogy mi csak ronda hangja van.

Fenntartási költség (5) Évjárat 2005
Megbízhatóság (5) Vezetett km 42000
Előző autója? Következő autója? audikkal szemezek, de japánhoz húz a szívem.
Verdikt (4.5/10)

Honda Accord 2002 (2002 - 2005)