Sportosan elegáns
Csupa jó dolgot lehet csak írni.Els?re kicsit soknak t?nhet az ár 8,8 milcsiért.De nézzünk szét alaposabban.Ennyiért egy piti BMW-t vagy Mercit lehet venni,natúr felszereltséggel, kicsi motorral.Nem beszélve egy Passatról.Ebben b?rön kívül minden van ennyiért.Rendkívül kifinomult technika,magas színvonalú igényes csomagolásban.Mint egy álom.És mégsem annyira felt?n? mint egy bömös vagy merci.igy jó ahogy van.rendkívül csendes, a motorja szinte észrevehetetlenül dolgozik.na meg a klíma.teljesen zaj és huzatmentesen végzi feladatát.A karosszéria kategóriában nem a legnagyobb,de nem mondhatjuk rá hogy nem elég.4 feln?tt kényelmesen utazik csomagokkal is.Nagyon sok kis kifinomult részlet árulkodik a részletes igényes tervezésr?l.A motor nem egy világbajnok teljesítmény? hiszen 190 le,de ez is elég akárhogyan is van kedvünk utazni.na meg mindenki tudja ha akartak volna kihozták volna bel?le a b? 220 le is.de akkor valószín? nem lett volna ennyire finom.akinek ez kell vegyen S2000-et, vagy Civic Type R-t.Egy családi limóhoz amúgy sem illik a 9000es fordulatszámbár láttun már iylet a hondától, az el?z? accord R-ben.
Ha nem lett volna el?tte BMW meg VW, azt mondom biztos elragadtattam magam.de így van mihez hasonlítani.
Az egyik legjobb autó a piacon, korrekt áron.csak nem jó országban vagyunk hogy mindenki megvehesse.
- Semmi.Tökéletes minden.
Honda Gold Motor Debrecen