Nem hiszem, hogy kell ennél jobb
Amikor először megláttam az új Accordot, rögtön beleszerettem. Persze eltelt pár év, amire meg is tudtam fizetni. Nem, mintha túl borsos lenne az ára a kategóriájához képest...
Nekem ez a tökéletes autó. Mindent tud, amit kell. Ennél többre egy autóban nincs szükség. A kaszni pedig gyönyörű!
Nagyon kényelmes, kellő méretű, megfelelően megy és méretéhez képest nem egetverő a fogyasztása.
Az úttartása, kanyarstabilitása fantasztikus, ahányszor városon kívül megyek vele, úgy érzem, hogy ez az autó egyszerűen sztrádára termett! Az utazótempója úgy 160-180 között van (lehet:), akkor érzi magát elemében.
Az előző autóm (Civic 1.5i) 5000-es fordulatszám körül kezdett pörögni, az Accordnál már tökéletesre hangolták a változó szelepvezérlést és az autó már "normál tartományban", 2-3 ezres fordulaton is rendesen húz.
Motorikusan a japánok az utóbbi tíz-tizenöt évben óriásit léptek, az európai márkák árban és teljesítményben is alig tudják tartani a tempót.
Hiba még véletlenül se jelentkezett (csak el ne kiabáljam). Na jó, a fékek azért rendesen kopnak, de egy ekkora autónál ez normális és jó állapotban úgy fognak, ahogy kell.
Summa summárum az én igényeimhez ennél jobb autó nem létezik!
- fékbetét és - tárcsa csere
Honda Szabó
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2003 |