Kékvillám
Gyönyör? autó, bár a mindennapi használatba pont ezért nem ajánlom. Nincsenek rajta koptatócsíkok, nagy, hátafelé nem igazán lehet látni bel?le. Parkolni is nehéz vele. Félteni kell, mert egy gyöngyszem!
Hosszú utazásokra, gyors országúti utazásokra, autópályára, hegyi szerpentinekre való igazán.
Kormány pontos nem túlszervozott, automata váltója nagyon jól végzi a dolgát. A futóm?ve eszméletlen jó: bármilyen kanyart kétszer akkora sebességgel be lehet venni, mint egy átlagautóval, és nem is kemény túlzottan, csak kicsit keményebb az átlagnál.
Motorja elég er?s (156Le), bár egy 2.0 l-es motortól egy Hondánál többet vár az ember, de meglep? módon ez a motor is jól viszi ezt a nagy kasznit. A fogyasztáson meglátszik ez sajnos, mondjuk ez lehet az automata váltó hibája is.
Belseje még tán szebb, mint a külseje! Gyönyör? közepkonzol, egyben rádió. légkondi, fed. comut. nincs!, nem is rendelhet?!(nem is hiányzik). Az ülések kényelmesek, bár kicsit nagyobb tartást adhatnának a comboknál. Kemény tömet?ek, van rendes oldaltartásuk. 2 zónás klíma alap, jól szuperál, nem hangos, még h?t. A rádió jól szól, a felhasznált anyagok min?sége majdnem mindenhol kiváló.
Nagyon jó autó, családoknak ajánlom f?leg. Én és a feleségem teljesen odavagyunk érte. Számomra itt kezd?dik az AUTÓ!
- Még semmi! Eddig nem volt szervízben.
Honda Szárazhoz vittem volna, ha elromlott volna!
A kötelez? szervíz nagyon drága volt!
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2004 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 32000 |