Kék nyíl
Előző autóm egy 2003-as Accord 2.0 Sport volt, ezt is imádtam. Megjelent a Diesel, beleszerettem, főleg, hogy a felszereltsége több.Precíz, kifinomult, semmi diesel hang, nem füstöl / még gyorsításnál sem/, nem zörög belül semmi, még a magyar utakon sem, gyors, biztonságos, jó útfekvéssel. Felborítani lehetetlen. 6.-ban is jól húz.12000 km futott eddíg.
Az első kilóméterek után is csak azt tudom mondani, hogy az autóm tökéletes még mindíg. 50000 e km. van már benne, kifogástalan. Az átlagfogyasztása is 6 liter körül mozog, de az is igaz, hogy városon kívül 120 km/h alatt nem igen mozgok vele. A téli autózásnál is precízen működött minden. A kisodródásgátlás és a kipörgésgátlás szenzációs. A síkos, havas úton is remekül tudtam haladni vele. Kipróbáltam, hogy a KRESZ által előírt sebességeket betartva /50, 90, 110, 130, /
mit eszik az autó. A gyári legelacsonyabb értéket nem tudtam kihozni, de ebben az időszakban 5.2 liter volt a fogyasztás. Sajna nem tudom megállni, hogy ne röpködjek vele, imádom, ahogy menni bír. Így az a 1 dl külömbség a fogyasztásban nem tétel. Amit cserélnem kellett rajta azok a fékpofák voltak 45 e. km-nél, bersze ez a nagy tappancsomnak is köszönhető.
Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy nem értem azokat a véleményt írókat, akik különböző hibákat írnak le. Azok vagy a konkurencia írói /német és francia autókra gondolok/ vagy csak a a Honda renoméját akarják csorbítani. Nem fog sikerülni!
Volt már több fajta autóm korábban /Opel, Ford, Peugeot/ egyik sem nyújtja azt amit a honda tud. Sem teljesítményben, sem fogyasztásban. Ez az autó már a 8. Hondám. Volt öregebb és fiatalabb. Továbbra is csak Honda ! A feleségemnek sem kellett más , vettünk neki egy Hondta civic TypeS gépkocsit. Szintén tökéletes, de erről a civic kategóriánál írok.
- Semmi! TÖKÉLETES !
HONDA Zalaegerszeg
Jó szervíz, precízek, korábbi hondámat is ide hordtam.
Kicsit drágák, de megéri a szakértelemért.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | Accord 2.0 sport | Következő autója? | A következő generációs Accord 2008- |
Verdikt | (8.9/10) |