Autók » Honda » Accord (2002-2007)

Accord 2.0 Benzin

Japán gyakorlatiasság, se több se kevesebb!

Sokat nem lehet írni egy sima 2 literes benzines Accordról.
Az opel és skoda rémségek után végre volt egy jó és megbízható autóm.

Hiba semmi, alacsony költségek, jó menettulajdonságok.

Olajat 10.000 kilométerenként cseréltem a szerelőm javaslatára, természetesen minden szűrővel és az autó meg is hálálta.
A futóművét nem mondanám gyengének, mert egész jól bírta az Ukrán kátyúk között található néhány aszfaltcsíkot, de azért néhányszor bele kellett nyúlni. Bár ezt utoljára egy BMW-m bírta amit a megvásárlás után azonnal felvérteztünk Koni és Bilstein futómű alkatrészekkel, szerelni tényleg nem kellett soha, de az árát inkább hagyjuk.
140 km/h fölött talán kicsit nagyobb a menetszél utastérbe bejutó zaja az elvártnál, de vegyük figyelembe, hogy nem 1,5-2,0 millióba kerülő autóról beszélünk, nem egy új Lexus vagy BMW modellről.
Persze költségekben sem mérhető össze egy BMW vagy Mercedes fenntartásával még ha csak hasonló középkategóriás modellekről beszélünk is.

A szervizzel és a szerelővel is nagyon meg vagyok elégedve, biztos ,hogy a következő autóm is Accord lesz csak az új modell dízel erőforrással.

- A kötelező olajcseréket leszámítva csak a futómű, de figyelembe véve, hogy komoly Ukrajnai kiképzésben részesült ez nem is csoda.

JÁRMEZEI AUTÓSZERVÍZ, Nyíregyháza.

Fenntartási költség (8) Évjárat 2005
Előző autója? Octavia 1.4 Tsi - 2009 Következő autója? Accord 2.2 Dízel
Verdikt (8.1/10)

Honda Accord 2002 (2002 - 2005)