Igaza volt Száraz úr...
Két hónapnyi keresgélés után a fiam azt mondta - Mit görcsölsz ott az Accord az jó lessz. Saab 9.3, Mazda6, Sorento, Avensis, Jaguár X Type voltak tesztjeim áldozatai. A Jag és a Saab utastere roppant sz?knek bizonyult. Az Avensis belterét más arccal elfogadtam volna. A többir?l nincs mit mondanom.
A vételt szalon túra el?zte meg. Ki ad többet 3 éves 50000 km-t futott Galantomért. Érdekes volt a Honda Buda az Osztyapenkónál, ahol 2 milliót ajánlottak. Igaz, ezt csak úgy üzente a f?nökszer? az ügyféltéri fiúval mert nem ért rá. Velük nem köttetett üzlet.Közben kialakult az elképzelésem, hogy mit is keresek. Tourert bézs bels?vel indigókék színben. A Royal-nál igen korrektek és készségesek voltak, de a szín nem jött össze. Már meg is egyeztünk más színben és a vásárlási konstrukcióban mikor különös dolog történt. Betértem a lakóhelyemt?l 15 km-re lév? Honda szalonba. Miért csak most? Mert a f?útról le kell térni, mellék utcában van. A szalonban ott állt a kék Tourer bézs bels?vel.Én vásárolni akartam a szalon eladni, így hamar megegyeztünk. Az atadási id? 4 nap volt ( 10 pont ).
Az autó már az els? úton megnyugtatott. A Galant limuzinos ringásával szemben határozottan tette magát az úton. A megszokott útvonalaimon f?leg a kanyarvételek voltak impozánsak. 20-60 km/h -val nagyobb sebességgel mint az úthenger tapadt az aszfalthoz. Az eddig megtett 25000 km alatt minden precizen m?ködött. Már nem hiányolom az elején még akár opcióként is elvárt extrákat. Talán a 6. sebfok jó lenne. Általában jó úton f?leg pályán használom. A 200-at utazza, szól a cd és jól áll meg. A fogyasztásával elégedett vagyok - 10 l - mivel 4000 fölött szeret pörögni. Lehet, hogy a 2400-es motorral elégedettebb lennék mert a 2000-ben 3000 fordulatig nem sok történik. De az már rombolná az ár-érték arányt. 6.6 mill-ért jó vétel. Nyaraláskor mindent visz+ négy feln?t. Mindent elnyel a csomagtartó. Lemosva viaszfénnyel a legelegánsabb helyeken sem kell a parkolóban szégyenkezni.
- 0
Honda Száraz Tatabánya