Honda legjobb autója
4,5 évesen 3 millióért vettem. Az eleje nem számottevően, de volt törve. Nagyon kultúrált autó, nálam 6 liter alatt nem tud enni, de 7,5 felett sem. Simán eljárok vele a hétköznapi forgalomban úgy, hogy 2000 fölé nem megy a fordulatszám, ez 5.-ben 110 km/h. Nem érzem rajta azt a dízeles tulajdonságot, hogy kis fordulatszám tartományban, de nagy nyomatéklöketekkel használható csak, Forgatható a motor ha kell, és széles fordulatszám tartományban használható, nem csak 2000-3000-ig mint a korábbi fordom. Az autó sedan, sport felszereltséggel, sajnos nem kombi, de ebből a típusból nekem a kombi nem tetszik, majd a következő típusból. 3 gyerekkel simán elférünk benne, és 193 cm-s magasságommal is teljesen ok. Az autópályán van becsülete a korábbi fordom elől sohasem tüntek olyan gyorsan el az autók mint ez elöl, pedig 140-nél ritkán megyek gyorsabban. Kanyarokat szereti, nem érzem benne a dízeles orrnehézséget. Az eredeti alkatrészek nem olcsóak, de a Hondásoknak vannak olyan fórumai ahol azért minden beszerezhető normál árakon. Nekem ez az az autó ami szép mint egy alfa, de öszzeszerelték rendesem, mert japán. Azt sajnos nem értem, hogy miért nem csinálnak semelyik japán autóba 4 autómatikusan emelhető, és süllyeszthető elektromos ablakot, csak a vezetőoldali az. Váltója tökéletes, finom.
- Megvásárláskor minden szűrőt lecseréltem kb 30 000 Ft-t, most sajnos 150 000 Km-nél kuplung cserés lesz, azt mondják ami gyárit belerakunk az már jobb lesz az eredeti hamar csúszni kezd. Nekem 2-3000 között a nyomaték miatt csúszik.
Bertus Balázs Göd. Megbízható, gyorsan dolgozik, korrekten. Csak ajánlani tudom, mindkét hondámat Ő szereli.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Mondeo | Következő autója? | Accord |