Autók » Honda » Accord (2002-2007)

Accord Accord tourerSE 2.0AUT sport

Fehér vonat..

Eljött az idő, hogy a család gyarapodása után kicsit a kocsi méretét is megnöveljük. Az alapelvek a kombi és az AUTOMATA váltó köré épültek, mikor a piacon számomra szóbajöhető márkák közül válogatni kezdtem. A probléma, hogy 6.5M körüli accord , Passat méretű automata kocsi nem igazán van. Maradt a FORD , VW és ACCORD. Mikor megláttuk az árcéduláját az SE accordnak, már nem volt kérdés, hogy mit veszünk. Szinte minden benne van, és ami hiányzott, azt meg beletettük. Tény, hogy nem exe felszereltség lett, de a többi márka AUTOMATA váltósához képest fényévekkel jobb árban volt. Lets go, és már repültünk is. Azóta csak mégjobban megkedveltem és honda fanatikus lettem. Azok a kilincsek és minden alu eloxált bevonattal ellátva, semmi műanyag elem a külsjén ...

- Gyári tolatóradar egy rakás szar! 2x csere, de ismét kuka, majd "kaptam" egy díszküszöböt és egy utángyártott tolatóradart. Azóta minden király. Természetesen motorikusan semmi probléma.

Honad Szabó XX.ker

Fenntartási költség (7) Évjárat 2007
Előző autója? Brava Következő autója? Honda!!!
Verdikt (8.1/10)

Honda Accord 2002 (2002 - 2005)