Autók » Honda » Accord (2002-2007)

Accord 2.2 iCTDi Sport

Fast and furious

180.000 km-t mentem vele eddig, az autó még megvan, most nézem az utánpótlást, egy Acura TL 3.5 Type-S személyében.
Az Accord egyszerűen hibátlan, nagyon jól megy, a sportos stílusomhoz képest sem fogyaszt többet 10l-nél soha. 90.000-nél belekerült egy chiptuning is, így kb. 170 LE lett: az autópályán eléggé meg szoktam lepődni, ha leelőznek. Akiknek hagyom/le ludnak előzni, azok komolyabb sport autók (pl. Impreza, M3, Porsche ilyesmik) és persze a motorosok, akikkel egyébként sem szoktam szívózni lévén hogy én is motorozom.
Amin lehetetett volna javítani (az új Accordban már megoldották):
- audiorendszer
- csak a vezetőoldali ablakemelő komfortkapcsolós
- belülről ne mechanikusan lehessen nyitni a csomagteret
- túl nagy a kormány átmérője és lehetne vastagabb is
- 6 fokozatú váltó kellene
- gyengék a fékek, muszáj volt komolyabbra cserélnem

Remélem mikor az Acurát cserélni fogom, lesz nagyobb diesel motorral is + eltörlik a regadót, mert akkor utána is USA kocsim lesz, valamilyen külföldi rendszámmal.

- Égők - miután kicseréltem xenon szettre, ez megoldódott.

RM- Royal Motor

Fenntartási költség (7) Évjárat 2004
Előző autója? Seat Leon Következő autója? Acura TL Type-s
Verdikt (8.2/10)

Honda Accord 2002 (2002 - 2005)