Az én szépnagyautóm
Én azzal kezdeném, hogy nem mindegy, hogy ki milyen igényekkel ül be az autójába, és nagyon fontos, hogy ki honnan (illetve miből) jött.
Az én véleményem szerint tökéletes autó nincs. Illetve helyesbítek - lehet, hogy van de akkor inkább úgy mondom, hogy én még senkit sem hallottam, aki mindenre azt mondaná, hogy tökéletes, vezessen akár a8-ast vagy záporjóskát.
Nagyon fontos a megfelelő ár-érték arány is.
Úgy vélem, hogy a mai világ egyre inkább arról szól, hogy gyártsunk látens igényeket, amire aztán drága pénzért gyártsunk terméket. Az autóipar is nagyban kiveszi a részét ebből.
Ha ránézek az autóra megmelegszik a szívem mert szép, és jó beleülni. Amikor néha a feleségem vezeti, és kívülről látom, akkor is mindig elcsodálkozom, hogy milyen gyönyörű autó is az accord. Szerintem ez is fontos szempont. Igen, a kárpit nekem is zörög, amikor 35-ös hangerőn hallgatom a zenét. Meg az apró is zörög a sebváltó mögötti konzolban. De ha szépen becsukom az egyébként bazi dizájnos kis konzolajtókat, megint csak meg kell állapítanom, hogy gyönyörű, a belső tér is. Ha kinyitom akkor pedig azt látom, hogy két üdítőt is bele tudok tenni, nem csak egyet, mint a legtöbb másik autóban, ahol ha utas vagyok, akkor kézben kell melengetnem a vizemet vagy kólámat. Na persze a kis feleségem 17 másodperc alatt telerakja hasznos holmikkal, de azért azt tapasztalatból tudjuk, hogy a nők egy platós ifáról is kijelentenék, hogy nincs benne/rajta elég hely...
Rengeteget autózom, és szerintem ideális utazóautóról van szó.
Nagyon-nagyon kényelmes, napi 4-500 km-t is levezethetek minden fáradtság, zsibbadás és egyebek nélkül.
Nem vág gyomorba, de gyönyörűen, hosszan húz, nem kell rángatni a sebváltót ahhoz, hogy dinamikusan közlekedjünk. Az igazán nagy illetve kifejezetten izomautókat kivéve partiban vagyok mindenkivel, úgyhogy ebben sincs semmi hiányérzetem.
Autópályán többször megeresztettem 220-ig és még ment volna.
Nekem földi halandónak ebben az "50-90 és mindenhol k*rva kamerák" világban ez tökéletesen elég. Sokszor az a bajom, hogy nagyon nehezen tudom visszafogni magam olyan helyeken is, ahol tudom hogy mérnek/mérhetnek.
Biztosan más lenne a véleményem, ha egy fullos bentley-ből, ülnék át, de nem abból tettem ezt meg.
Ja! És az ég világon semmi sem romlott el benne!
A földön járok, és élvezni szeretném az autómat, nem minden áron hibát keresni és találni. Használom, sokat használom az autómat, és maximálisan meg vagyok vele elégedve. Mindenkinek csak ajánlani tudom, remélem a következő autóm is accord (csak már az új) lesz!
- Vicceltek?
Ismerős, nem márkaszervíz, és csak a kötelezően szükségesek
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2005 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 52000 |