A Japó
Nagyon lehet szeretni ezt a japót. Nekem régebben mmint autófanatikusnak elég sok autóm volt már,de nyugodtan ki merem jelenteni ez eddig a legjobb. Nem gondoltam volna,hogy én még ilyet mondok de a japán jobb technika a németnél. Röhejesen nagy a különbség!! Gyakorlatilag a Hondának ez az első generációs dizel motorja és hogyan sikerült?! Király! Mit király,gróf herceg trónörökös cár!! A szegény VW meg nyüglődik a 2 literes dizellel és még hol vannak az igazi technológiától,változó szelepvezérléstől???? :-))))) Muhhaha. Én igazából mindig sportos vezetőnek számitottam ehhez is hangoltam az autókat de ehhez nem kell hozzányulni nagyon. A futómű kicsit kemény de nagyon stabil,egy Passatot próbáltam vétel előtt az egy limbóhintó a Kiskunborzasztói búcsúban ehhez képest. Motor eléggé nyomatékos ugye 340 Nm. de én most rendeltem hozzá egy Steinbauer boxot egy kis erősitésért.. A nyári felni most éppen egy 18"-os 225/40/18 Michelin PS 2 gumival nagggyon stabil!! Nem sétálgat mint ahogy sokan mondják,a Type-S-en és az Euro-R-en is ilyen méret van.. (Mint érdekesség) A Bambi randi után 1 lámpát 1 sárvédőt és 1 lökháritót vesztettem,de sebaj. Irány Honda Rendelés: 2 nap alatt itt van gyárilag fényezve igaz az ára is fényes. Gondoltam itt az alkalom a xenonra tehát azt is raktam bele és jó választás volt.. Most már csak egy Ipod illesztő hiányzi meg az Euro-R spoilerek amit japánból hoznak szerintem mert még nem jött meg mert belpiacos.. Egyelőre ennyi.
- Semmi. Csak a karosszériát csodálta meg közelről egy "kancsó" Bambi... Szokásosos szervizmunkák,olajcsere,üzemenyagszűrő,fékbetét.
Saját mühely,csak gyári alkatrészekkel szervizeltem. Most magamat fényezzem?
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Bora | Következő autója? | Honda Honda Honda Honda |