A Fekete Párduc
Hát hogy is kezdjem: gyönyörű fekete színben vettük! bár ne tettük volna! (mármint a fekete színt) szó mi szó a fekete szín gyönyörű! igazi vadállat képét mutatja, nagyon sportos járgány.
de a fekete nagyon nagyon kényes. főleg ez a fajta. ugy óvtuk mint a tojást mégis karcos lett valamennyire. sportossága viszont csak kívül érvényes. menetteljesítmény nagyon gagyi. igaz relatíve!
156lóerő, szép lenne, de a kocsi nagyon nehéz. kb 9.5ös gyorsulás, ami azért elfogadható, de többet várna az ember egy 2.0res 160lovas géptől. fekete kocsi fekete belsővel. elég lehangoló, viszont bézs színű belsővel nagyon fain! igaz picit egyzserű a beltere, de meg lehet szokni. mi ráraktunk egy 300as féket előre, iszonyat sokat dob a fékhatáson, csak lehelni kell. jó nagy dög kocsi, de szerintem iszonyat jól néz ki, főleg feketében! tekintélyt sugároz! ajánalni tudom csak nincs vele semmi baj. csak azért adtam el, mert nekem lassu volt, ráadásul a kocsik a mindenem és két évente cserélem őket. Aki ilyen kocsiban gondolkodik, inkább a 2.2es dízelt ajánanám inkább vagy a 2.4-es Type-S-t.
- soha és semmi baja nem volt.
honda szallerbeck
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2005 |