Autók » Honda » Accord (1998-2002)

Accord 2.0es

Van egy autóm vazze!

En nem akarok nagy szavakat ismetelgetni,nemetbe dolgozom egy par autot mar elnyüztem,vw,audi,opel, szerettem volna mar egy olyan autot, amit nem minden 5-ik kanyar utan kell szervizbe vinni[nem a kötelezö szervizre gondolok!] Hmmm hat megvan!!! Ezt men is tudom elmondani, gyerekek probaljatoki az összes auto markat es a vegen, vegyetek egy kocsit magatoknak ez legyen a HONDA. Mert akkor lehet igazan meg becsülni a jot es ez jo jo jo! Meg annyit szeretnek hozzafüzni hogy, NEKEM VAN EGY HODA ACCORDOM vazze!!! A 2-es lambdaszondanak az eggyik vezeteke hozza ert a hövedö lemezburkolat szelehez es elvagta. Nem kellet cserelni csak forrasztani! Költseg 500-ft Ha ilyen jellegü a problematok a szakszerviz csak cserelni tudja, 50 rugo. Nezzetek meg jol!! De nekem van am egy autom HONDA ACCORD 2,0es kollegak!!

- Lambda szonda A szerviz kitünnö, teljesen barati a legkör

Honda Yuko kft Nyiregyhaza

Fenntartási költség (10) Évjárat 2000
Megbízhatóság (10) Vezetett km 20000
Előző autója? 405 d Következő autója? HONDA ACCORD
Verdikt (8.6/10)

Honda Accord 1998 (1998 - 2002)