Nagy kedvenc
Rendkívül tetszet?snek találom a formáját, több és lágyabb ív van benne, mint az újabb modellben, bár az is nagyon tetszik.Bár néha kicsit lomhának és öregurasnak érzem, a teljesítményére így sincsen panaszom mint ahogy a gyorsulására sem. A lomhaság leginkább akkor érezhet?, ha 4 vagy 5 személy utazik benne egyszerre, de mivel leginkább egyedül használom ez sem okoz különösebb problémát. Lomhasága ellenére is gyors autó, bár néha nem bánnám ha legalább 1,8-as motor lenne benne. A fogyasztása meglehet?sen kedvez?, 100 km-en vegyes használatban, ha nem nyomom er?teljesen a gázpedált 7 liter körül kijövök (súly 1330 üresen) azonban tisztán városi használatban 9-10 litert is elfogyaszt. Összességében nekem eszméletlenül tetszik, nem múlik el úgy nap, hogy ne lássam és egy kicsit ne gyönyörködjek benne.
- Eddig a kötelez? 15000-es szervízt csináltattam meg- motorolaj, illetve a sz?r?k (3) cseréje, összesen 20000 volt munkadíjjal, ezenkívül az els? ülés magasságállító bowdenje akadt ki, illetve a futóm?vet kellett állítani.
Molnár Carosserie Service, Debrecen Rigó utca
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2000 |