A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Honda » Accord (1998-2002)

Accord 1.8 LS v-tec 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

Megy, de sokat fogyaszt viszont tartós ha figyeltek rá..

Szöveges ítélet

Az OKJ végén voltam és az addigi ideiglenes autó amit használtam (Mazda xedos6 2.0 v6) már kritikán aluli állapotban volt. Elmentem a hungexpo oldalában lévő sárga kerítéses autó kereskedésekhez körbenézni.Két kritériumom volt.
1. átírással mindennel együtt max 1 000 000 Ft
2. Legyen hozzá szervizeléses dokumentum és jó állapotban legyen.
Két lehetőségem maradt a végére. Egy Fiat stilo abarth vagy a Honda. A fiat 2.4es motorral volt amit én nem tudtam volna tankolni úgy hogy maradt a Honda.

Az autó szerintem nagyon sok szempontból korrekt. Az 1.8as motor rendesen meghajtja, de az 5ös váltónak hála autópályán 140nél 4200as fordulaton van és eléggé sokat eszik (8-9L) klímával (10-11). Szélzaj türhető, de van. Futóműve hihetetlenül jónak számít és nem csak a kategóriáján belül. A váltója egy mestermű! Ha egy Fordból vagy VW ből ül át valaki meg fog lepődni és nem fogja érteni, hogy miért nem tud más is ilyen kapcsolási érzetet. Az ülései szerintem rövidek. Egy Bp. ->Paks autópályás táv az ami még pont nem esik rosszul, de ennél nagyobb távot szerintem nem szivesen tennék meg benne (182cm vagyok). Kormányzása pontos.

Összességében szerethető és egy jó autó, de ne felejtsük el hogy 2003mas(lassan 20 éves). Ezek már megjárták a poklot és mivel japán ezért a tulajok gyakran beleszartak a karbantartásába mert hát ugye "ezek mindent kibírnak". Engem már szivatott meg autópályán este mikor a generátor elszállt és lámpa nélkül leálló sávban kellett 20 km t vezetnem, DE a legrosszabb állapotában sem hagyott ott sehol.

Hibalista

- -Kormányműből folyt az olaj (75 000Ft felújítás Pesten) - -Szervó magasnyomású cső (17 000Ft felújítás Vác mellett) - -Szervó szivattyú (50 000Ft kiszerelés és felújítás Pesten a vidámpark fele) - -Kuplung (140 000Ft szereléssel együtt) - -Vezető oldali ablakemelő (35 000Ft bontott és rengeteg macera mert 2ből kellett 1 jót összerakni) - -Rohadás alul (150 000Ft) - -Belső ventillátornak csak a 3,4. fokozata működik azt még nem csináltattam meg,Szerelő azt mondta a "koptató cserés" - -Belső ventillátor kicsit búg - -Tetőkárpit, ajtó kárpit csere (37 000Ft) - -Jobb kormányösszekötő (hiába írja az unix hogy van hozzá.. az nem az ami neked kell..) - -Hátsó fék felújító készlet - -Generátornál elkopott a szén kefe és tönkrement a feszültség szabályozó (45 000ft felújított szereléssel) - -kipufogó rezonancia cső csere (ömlött be a kipufogó füst) - -Kipufogó javítás (szétrohadt) - -anyos mögötti ajtó zár központilag, de nem nyit (cserélve volt. Egy ideig működött aztán ugyan az mint elötte) - -Távirányítója megadta magát

Ide hordtam szervizbe

Ismerős.Háát.Ott jól rába*ztam.kb 6 hónapig állt az autó és rosszabb állapotban kaptam vissza.

Értékelése: 2

Másik szerelő értékelése

Anyukám szerelője Kartalon.Jól dolgozik korrekt áron és amint felhívom másnap vihetem is az autót.

Értékelése: 9

Képek az autómról

Fenntartási költség (6) Évjárat 2003
Kényelem (5) Használati időtartam 4 év
Teljesítmény (7) Km vásárláskor 210000
Megbízhatóság (6) Vezetett km 36000
Szerviztapasztalat (5) Átlagfogyasztás 8 l
Előző autója? Xedos 6 V6 2.0 Következő autója? 159 vagy GT az amivel szemezek
Ennyire szerette (7) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (6.6/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Honda Accord 1998 (1998 - 2002)

További ítéletek (50 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)