Jó vétel
Jó autó nagyon, 3. hondám, nem az utolsó. Lehet többet fogyaszt egy modern dieselnél, de tudásához képest nevetségesen kevésbe kerül, és fenntartani meg szinte ingyen. szerintem egy olajcsere alatt bejön a fogyasztás különbség. Ha ismered az autód soha nem romlik el. Van pár szokásos honda jelenség mint a korrodáló hátsó sárvédő ív, itt van egy gumiperem amit időben le kell venni mert az alatt áll a víz és rohad. Meg a gyújtáselosztó csapágya.
Kényelmes gyors, megbízható. Ennyi pénzért kevés autó tudja, mivel egy jó felszereltésgű opel astra kerül ennyibe. Aki úgy gondolja járjon azzal, vagy Golf IV el, az úgyis jó. Nekik. Nekem egyszerűen jó ez.
- Kopó dolgokon kívül alig valami. 8 évesen kellett rá egy hátsó dob ( ez szerintem nem olyan nagy dolog ) kapott is egy jó fajtát. Ami számomra szokatlan volt egy hondától hogy mindkét első ablakemelő felmondta a szolgálatot. Nem egetverő dolog mert van klíma meg tetőablak. Utólag kiderül az ablakkeret gumija megkeményedettn nem csoda majd 1,5 évet állt az autó mielőtt hozzám került. - Ezeken kívül szokásos szűrők és fék. 8000 km után olajcsere összes szűrővel. A fék nevetségesen sokat bír. Persze jó minőségű betéttel. Majd 3X annyit bír mint egy opel vagy vw. Ehhez képeset árban ugyanott van. - Mivel automata váltós odafigyeltem a váltóra is. Miután megvettem át lett mosva dexron III olajjal, aztán legvégül feltöltve jó minőséggel Castrol TQD III. Ezt 40 000 cseréltem ismét.
Autószerelőként saját magam. Jófajta cuccokkal.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1997 |
Előző autója? | Accord, Legend | Következő autója? | Accord , Legend |