Autók » Honda » Accord (1998-2002)

Accord 2.0iESautomata

Igazi profi - akarom

Már az első pár km-en éreztem: ezt akartam eddig, csak nem mertem még magamnak sem bevallani. Félelmetes a futómű, kellemes a motor, a teljesítmény pont elég, a váltó egy kicsit lomha, de hihetetlenül kultúrált. Jól ülök benne, már elsőre sikerült megtalálni a pozíciót,belső zaj szinte semmi, hibátlan az összeszerelés, minden nagyon a helyén van, egyértelmű. A BOSE kellemesen dübörög.Egyetlen apróság zavar, de ezzel talán nem vagyok egyedül;a lámpa este elég gyengécske, de ezt orvosoljuk, illetve van még1, ez a beltér, hááát, majd megszokom, de ez nem mai darab, 2001-ben ez volt a "japán lakberendezés ". Mára ezzel sincs baj, sőt a Civic egyenesen brutál belül. Barátaim között igen sokan vannak, akik nagyon támogatják a japán márkákat, leginkább a Lexust és a Hondát, én eddig európai márkákat preferáltam-kaptam is tőlük eleget..., a legutóbbi egy igazi szerelem volt, egy Alfa ..., volt, ja a drága szép, piros, selespeed és eladó!!!.
Sokan mondják, hogy a japán autó lelketlen. Ez nem igaz, csak tudja mi kell neked, akkor és annyit ad, amennyit Te akarsz, mindíg, bármikor, amikor csak akarod. IGAZI PROFI!

- Semmi-eddig, de az átvétel előtti figyelmességük kiemelkedő!!

R-M Royal Motor- köszönet Gergely Úrnak!
Elsőrangú kereskedés

Fenntartási költség (9) Évjárat 2001
Előző autója? 147 2.0 selespeed Következő autója? Honda Accord., Lexus
Verdikt (8.2/10)

Honda Accord 1998 (1998 - 2002)