Autók » Honda » Accord (1998-2002)

Accord type-r

Honda Motorsport

Haaat igen.sokáig gondolkoztam mijen kocsit vegyek, turbo Kupé-t akkartam mert azt gondoltam hogy nem ferek bele mas-ba hiszen 195 cm-vel nem vehetk egy kis autot. Kiprobaltam sok kocsit de miutan bele ultem es kiprobaltam a type-r t azonnal vittem. Az a erzes ahogy 6ezernel bele présel a kocsi a recaro ulés-be nincs jobb. Mintha turbo lenne benne, valtaskor meg ojan hangot ad ki mint a lefúvo szelep a turbó motroknál.Hihetetlen. Eibach sport rugoval vetem igy a kocsi nagyon kemeny de a kisseb uthibákat jol viseli.Enkei 17 felni van rajta evo 8-ból.1330 kg önsúj, ijet kategoriá-ban nem találsz. 4ezer fordulatig a kocsi ojan mint a bárany, csendes kulturált 10allati fogyaztás, ha túl vagy a negyezeren orbitális hang jon elő,s ez csak 6ezernél fokozódik a v-tec rendszer miat.A váltó kifogástalan. szinte maga ugrik be a következő fokozatba.nekem nagyon bejött

- semmi :)
- Meg nem kellet
- amugy csak a kötelező szerviz volt
- 2db ekszíj+görgők 68500ft
- Fékek elöl hatul 30000ft
- de ha anglia-ból hozatod akkor ennek a felével szamolhatsz

Fenntartási költség (5) Évjárat 1999
Megbízhatóság (10) Vezetett km 2000
Előző autója? szar Következő autója? audi r8, Skyline r34
Verdikt (7.8/10)

Honda Accord 1998 (1998 - 2002)