Honda Accord 2000 2.0 SE Executive
Aki egy megbizhato autot akar,es van penze tankolni az ne is valasszon mast!Fogyasztast nekem nem sikerult lejjebb vinnem 8 liternel,de akkor ugy bantam vele mint a himestojassal!Jegyezd meg:ha porgeted megy,de akkor konnyen beleszaladsz a 10-11-be!!Az enyem egy fullextras,boros,navis,bose hifis volt,elektromos futheto ulessel,tempomattal,klimaval,tehat minden benne volt amit 2000-ben bele lehetett rakni egy autoba.Az automatat nem irom extrakent,mert az nem extra,azt valaki igenyli,valaki nem.Ez manualis volt,nem tudom automataval hogy alakult volna a fogyasztas,de lehet hogy nem orultem volna neki!A masik dolog ami melette szol:nem akarjak ellopni!Ami ellene:hiaba villogtam en a golfos gyereknek a nemet palyan 150-el,mivelhogy mennek,nem allt felre.Tehat presztizse sincs.Ami jo benne hogy azert 1 szemellyel,uresen tud meglepetest okozni!Kb.150-160-nal porog fel 4500-ra,onnantol azert egesz rendesen huz 200-ig!!Es ezzel egyutt nem esik le az utrol,mert a futomu,ha minden jo rajta,eleg atombiztos!!Most teljesen mas kaliberu autot hasznalok,de errol a szeriarol meg nem tettem le,a kovetkezo egy Type R lesz!Szoval Honda az Honda...
- Gondom nem volt az autoval,csak az elozo tulaj altal elhanyagolt dolgokat csinaltattam meg rajta.Hatso fekbetet+fektarcsa csere,elol gombfejek a futomunel meg egyeb apro dolgok.Megvetel utan durvan 120 ezer forintbol renbe lett hozva a futomu,fekek,olajcserevel,szurokkel,mindennel egyutt.Ja es a motoros antenna nem mukodott,kint maradt allandoan.Az le lett dugozva,helyette furtam a tetore ujat,azota hibatlan a radio.
Nem vittem szervizbe,csak egyszer,mikor a check engine lampa kigyulladt.Akkor egy lambdaszonda csere volt meg egy egr szelep pucolas..Amugy en szerelgettem,az autoszerelo haver meg segitett beszerezni,csinalni ha valamit nem ertettem.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2000 |
Megbízhatóság | (8) | Vezetett km | 20000 |
Előző autója? | Honda Accord,csak a regebbi valtozat | Következő autója? | Honda Accord Type R Szigoruan ez a szeria,az uj sportosnak nevezett valami nem tetszik |
Verdikt | (7.2/10) |