Finom hintó szekéráron
A külseje klasszikus Honda a 90-es évekb?l, olyan mint egy nagy Civic, belül tágas, finom tapintás? m?szerfallal, fával, kerek m?szeralagutakkal, ami szerintem az új (2005) passzátra hajaz, akár a kasztni. 5 ajtós, ami nálam szebb mint a 4, kivéve a tipe-R nél, ott az szebb. Amit?l szép, azok a részletek, amikkel még nem sporoltak 2000 táján a dizájnerek: küszöb, króm díszek, két hosszanti barázda az oldalán, kivéve a hátsó lámpa, az kicsit bamba szegény. Tanácsolom a szélesebb és kicsit nagyobb kereket, nagyon sokat dob az auton, mivel széles és mély a sárvéd?, optikailag nagyon kiívánja. A futom? kellemesen nagyautós,de kanyarokban is íven tartja a kocsit. Semmi zörgés, alacsony menetzaj, minden amit?l kellemes az utazás. Szervíz: tanácsolom állj mellette és vidd te az alkatrészt, így fele annyiból kijöhetsz. A fogyasztás 10 liter körüli, városban, ami egy ekkora autótól jó érték. A 147 lovat kicsit nyúzni kell, ha repeszteni akarsz, ami annyit tesz hogy 3000-4000közepes, 4000t?l határozott a gyorsulás. 6000 elött le is tilt. Gyorsulás adatom nincs és nem találtam sehol, kb 10, 130-nál 3200 körül pereg. Így autópályát nagyon szereti, 140 t?l már húz folyamatosan 220ig. 2-3 ezres fordulattal tudsz lépést tartani a városi forgalomban, ami kímél? használatot tesz lehet?vé, hála a nagy motornak és a vtecnek. A bose hifi szépen szól, csak nem túl hangos, de hát ilyenek a gyáriak. A sok extra, tempom. d.klima, 4 lufi, felni, plüs, 4 el. ablak, tet?ablak, és a kellemes áresés, a jó min?ség nagy méret szép forma szívembe zárta a kocsit. Maradok h? szolgád még egy jó darabig, egy mai accordig, ami remélem ugyanilyenjó lesz, majd meglátjuk, minden esetre engem megfert?zött a Honda. Prémium min?ség - semmi feltünés.
- 45 ezres 40 ezer f, és rendesek a szerel?k, családias a hangulat.
Honda Tenno
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2000 |