Autók » Honda » Accord (1998-2002)

Accord TYP R

A skizofrén Honda

Prelude után vettem,nem nevezhező szépnek,a kűlseje nincs összhangban a technikai tartalommal.Mindenki dícséri,de annyia nem jó.Szerintem se nem sportautó,se nem sportos szedan,de egy rettenetesen jó skizofrén autót vásárolhat az ember ezért az összegért.Vannak hiányosságai,viszonylag magas menetzaj,puritán belső,hiába póbálták "dísziíeni",miért nincsen egy ilyen volumenű autóban sebességfüggő szervokormány?Parkolni rettenetes vele.Még mielőtt úgy tűnne,hogy nem szeretem,dehogynem, egyszerően úgy tökéletes,ahogy van,de csak ha elfogatod,minden apró hiányosságot megbocsájtasz neki mert ott abban a tartományban mindenért kárpótol amit felfedeztél a hiányosságaként.Semmi sem tökéletes.Jelezném?hogy a Honda fékjei soha nem bírták az" erőltetett menetet",lehet.hogy én várok sokat,de ez az 5.hondám,de egy idő után,"sok stiftes fékezés"nincs a helyzet magaslatán,elkezd rázni,és "nyúlós lessz",amit nem értek utána mintha semmi nem történt volna,semmi szabályozás!(de,senkin ne próbálja ki esős időben,mert vége!!)A fordulatszám tartomán ha 400/fordulat/percel feljebb szabályozna le egy szavam se lenne!a Hella fényszórok (xenon mostanában valahogy nem találják a vízszintest,rendszeresen az orrom elé világítanak-gyújtás le és megvan)Futomű?én "vidéki vagyok"?jó,de kicsit lágy"comfot"egy jó ültetés minőségi rugókkal jót tesz neki!ENNYI!! Különben egyszerűen felpezsdít,és be lesz aranyozva a napod,ha használod!!

- ékszíjtárcsa ,termosztat

saját magam javítom

Fenntartási költség (3) Évjárat 1999
Teljesítmény (8) Km vásárláskor 120000
Előző autója? prelude Következő autója? nemtudom
Verdikt (6.2/10)

Honda Accord 1998 (1998 - 2002)