Igazi HONDA
Nagyon szerettem az autót, volt előtte pár Civicem, úgyhogy azokhoz hasonlóan ebben sem csalódtam. Nagyon megbízható, precíz, a kormány rendkívül jó visszajelzésű, minden apró kavicsot az úton érezni lehet a kormányon.
Szubjektív, de nekem nagyon tetszik a külseje, szerintem az egyik legszebb sportos szedán abból az időből; volt egy BMW E36 kupém is, nehezen tudom eldönteni melyik szebb...Az E36 talán, de nekem egyébként is ez a kettő a legszebb a 90-es évekből.
A Winkler Robi mai(2011.04.11.)totalcaros cikke szerint a testvérmodellje, a 600-as Rover 20-szor markánsabb...szerintem egyáltalán nem, a Rover egyszerűen jellegtelen. Ennek az Accordnak nagyon sportos, markáns eleje van, hátulja dettó, az egész autó gyönyörű négyajtós kupé-vonalvezetésű. A frissítés ('96-ban asszem) az elejét érintette leginkább, az már tényleg olyan jellegtelen, mint a Rover. Egyszerű a kezelhetősége, sportos a futóműve, fiatalos. A motorja tipikusan hondás, magas fordulaton(4000-től) húz igazán, 3000-től indul meg.
Negatívum: alacsony biztonságérzetet ad az autó (kevés az anyag a kasztniban, vékonyak a lemezek; a futómű egyébként biztonságos); a motor alsó fordulatszám-tartományban nyomatékszegény; a középkonzol jellegtelen, fedve valami nagyon gagyi fautánzatú műanyaggal, amit le is szaggattam miután megvettem az autót. Szóval nagyrészt tipikus Honda-negatívumok, könnyű együttélni velük.
Sajnáltam eladni...
- Baloldali első elektromos ablakemelő - Gyújtótrafó
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1993 |
Teljesítmény | (8) | Km vásárláskor | 220000 |
Előző autója? | Civic | Következő autója? | E46, vagy Honda Accord 2003-tól, vagy A4 2001-től |
Verdikt | (8.6/10) |