Az elsö hű társ
SZERETEM! Elegáns, dögös, sportos, kényelmes, és nagy.Sajno megöregedett, és túl kéne adnom rajta, de fáj.Még mindíg nagyon tetszik.Sötétített ablakok, szép kipufogó,negatívos felni, hibátlan plüss fotelok magas könyöklőkkel, és ütős hifi...Nagyon megállja a helyét az utakon , az életkorát meghazudtolja! Soha nem hagyott cserben...Sokat használom, vigyázok rá, és nagyon élvezem, hogy még a mai új autók mellett is lehet autósorokat alázni vele.Ilyenkor szereti kinyitni a torkát...de szivesen megy utazóban 160-170-et gyilkolás nélkül a vén csataló! A motor Rover, de soha nem volt rá panasz! Minden alkatrász beszerezhető, és az áruk sem horror, pedig nagyon ritka típus a disel ebböl az évjáratból! Még a benzinkutas fiúk is rám szoktak szólni: rossz kútnál állsz, nem az benzi........Összességében az a legnagyobb problémám, hogy ebből a kaszniból nem lehet 3-4 éveset venni. A mostaniak nem tetszenek, ezért át fogok pártolni a Mercedeshez.
- féltengely,légtömegmérő,kuplung kiemelő munkahenger,kuplung,sárvédőiv,elektromos antenna
mindíg más maszek szervízbe
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1996 |