Autók » Honda » Accord (1993-1998)

Accord 2.0i ES

A japán nagykövet

Sorrendben ez a második Honda Accordom, sok autóm volt már de ennél a márkánál végleg kikötöttem.Nagyon strapabíró, sportos de ugyanakkor jó megjelenésű,kényelmes nagy autó, elvisz a világ végére is.Minden elektromos kütyű benne van és müködik, pedig már tíz éves.A városban kicsit szomjas de az országúton korrekt a fogyasztása.Soha semmi nagy baj nem volt vele, csak a magyar utak adtak a futóműnek.A szervízeket mindig időben megcsináltattam, de a cserék vagy javítások ideje alatt nem mozdultam el a kocsi mellől addig, amíg kész nem lett(szerintem ez a titka).Lényeg, hogy nagyon jó, hálás autó és remélem a következő kocsim is ilyen lesz.

- Kormányösszekötő jobb bal oldal 5000 Ft/2 DB

Vas-Villa Autószerelő Műhely Sopron