Accord aerodeck Exi 5
Hát nem tudom ki hogy szereti az autóját vágni,de nekem 7800-nál szokott tiltogatni,és ez azért elég komoly a többi gyík népautóhoz képest amik 5500-nál leadják a max. nyomatékot és onnan halottak.Na őt lehet is vágni.A vezérműtengelynek köszönhetően 6000-nél nagyobbat nyitnak a szelepek és még onnan bőven süppedünk az ülésben,tehát innentől kezd el mérhetetlenül zabálni.Tökéletesen indul mindig.Tágas,kényelmes,egyszóval a maga nemében(életkor) tökéletes,sőt,egynéhány mai autót is meg tudna szégyeníteni megbízhatóságával.Dinamikus,nagyon jó az úttantása,kormányozni nagyon könnyű,a vezetés élvezet vele.Nem mindig kap olyan bánásmódot a motor amit megérdemelne,de hát a japán autókat lehet gyötörni,mert majd másfélszeres terheléssel tervezték,tehát nagy biztonsági tényezővel.Összefoglalva csak jót tudok róla mondani.
- Műszerfal,hátsó világítás,el.antenna
Hát sajnos rendesen nem sok ember ért a japán autókhoz.Az én szomorú tapasztalatom az,hogy nagyon sok szakbarbár van,aki autószerelő mesternek mondja magát,de csak gányolni tudnak.
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 1986 |
Előző autója? | Escort | Következő autója? | Csak Accord vagy Legend |