Autók » Honda » Accord (1983-1985)

Accord 1.6 EX

A virgonc veterán

Mit is mondhatnék róla? Megbízható csendes kényelmes. El ablak El napfénytető antenna lámpamosó. (klíma jó volna) Amióta nálam van a leírt hibákon kívül minden tökéletes rajta!!! Nem rohad a kasztni a fék hihetetlen jó! Na és a kormány! :) Az valami fergeteges. Egyujjas és precíz. Übereli az új autók vezethetőségét. Olajcsere szűrők mikor megvettem, azóta kétszer is. Nem fogy az olaj! Nem akartam hinni hogy egy 25 éves autó ennyire egyben van. A motor mint egy doromboló cica. Csendes egyenletes nincs zörgés kopogás. De ha szépen kérem legyorsulja az új 1.6 os 16 szelepes autókat is. Volt pár haver aki padlót fogott tőle. :) A 160e magyar forint jelképes összeg volt érte. (kispolákom 150 ért vettem) :) Szerintem jó választás volt de eladni nem fogom. Veszek mellé másikat. 2009 új év sok történt eddig. Valami vadmarha összetörte a hátulját. :( Elütöttem egy kuvaszt bal elejével. Hátsó traktuson lámpákat cserélni kellet lökhárító tropára ment. Futómű még mindig széttart. Jó lenne egy húzatópaddal megáldott futóművest találni itt pesten. Egyúttal keresek egy új (bontott használt bármilyen) karburátort hátsó lökhárítót jobb hátsó lámpát bal első fényszórót,a csöcsös indexbúrát balost. Jah és a lényeg. Elpusztíthatatlanul megy a drága. Mennyien meg akarták már venni de nem adom! Megkapja az oldtimer fényezést tavasszal na majd akkor mennyi lessz a hűű mega húúú. :D Ui: Ats cup felni is érdekelne 15colos 6cm peremmel Ha valakinek van elfekvő alkatrésze hozzá az írjon nyugodta mailt. Nehéz találni bármit s hozzá. A Jap-Ker is megszüntette a Honda részét. :( Mail: maffi78@citromail.hu

- Vezérműtengely!!! Előző gazdit átverték az olajcserével és a tengelyről elkopott az olajszivattyút meghajtó fogazás. Lámpamagasság szabályzó elengedte a folyadékot. Belepiszkáltak a karburátorba de azt orvosoltam. :) Vezérműtengely-12000ft (2 hónap mire találtam) Karbi 3000ft Sk javítva. Szilentblokk csereérett 2800ft/db.

Sehová. Csak néztek rá mint egy ufóra. :)

Fenntartási költség (10) Évjárat 1983
Előző autója? Kispolák :) Következő autója? BMW850