Szeretem
Összességében tisztában voltam azzal, hogy nem egy IVECOT veszek, vagy valami hasonló csúcsminőséget. Engem az lepett meg a legjobban, hogy a garanciában vállalt kötelezettséget nem teljesítették, ugyanis miután bejelentettem a problémát a szervíz vezetője közölte, hogy beszél a vezérképviselettel ( Sziget Teher Szigetszenmiklós ), aki állítólag azt mondta, hogy a fentiek miatt a szimmering csere nem garanciális javítás ( forgó, kopó alkatrész ).
Érdekes, szerintem egy motorban nem sok álló alkatrész található.
Azon kívül, hogy a plató rozsdásodik, valamint, hogy fordítva szerelték össze, semmi baj nincs. Az, hogy kontakthibásak az elektromos egységek- ezzel sincs baj, de az, hogy ezekre a dolgokra a kötelező szervíz után kell felhívnom a szervíz figyelmét, az baj. Az, hogy a fülkébe folyik a hűtővíz, nem gond, csak kellemetlen-lehet pótolni, de az, hogy ezt nem észleli a szervít, az baj.
Jót is akarok írni erről a csodáról !
Úgy, mint teherautó csodálatosan működik. Hozza az orosz formát, és nekem ez a lényeg. Terhelhető és megy.
- 10000 km után a főtengely első és hátó szimmeringje elkezdte szórni az olajat. Ehhez jött még, hogy a váltó is csatlakozott hozzá. Szóltam a szervíznek, hogy ez a baj. Ők mondták, hogy mivel nem pár napon belül történt az átvételtől, így nem garanciális, a javítást nekem kell állni, kaptam egy 47000 forintos árajánlatot.
Békéscsaba, Road Patrol
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2007 |