Autók » Gaz » Gazella

Ga 2,4 l andoria motoros

Gizi, az orosz-lengyel koperáció

0-kilométeresen vettük a gizikét.Munkánkhoz kell,hát nem tudom,de előzőleg is ilyet vettünk azzal nem volt ennyi bajunk.Az hogy garanciában ki kell cseréltetni a kormányművét fel se vettük,mert a másik is igy járt.Kb 2000 km-nél elkezdett folyni az elejéből az olaj,irány a szerviz megcsinálják.lejárt az egy év garancia azóta cseréltünk benne első kerékcsapágyat(majdnem az árokban kötöttünk ki),szivargyújtót,a jobb oldalában féltengelyt,mert a terepezés miatt ledarálta magáról a hajtócsonkot ellendarabostól.Jót is mondhatok róla:elmegy tökön-paszulyon keresztül amig csak a hasán nem akad,viszonylag kényelmes.Visztont zörög,kalamol,és az istennek nem megy kb 100-tól többet.13-14 litert eszik ha közuton,ha terepen használom,mindegy.

- kormánymú,bal első járkerékcsapágy,jobb oldali féltengelyből a hajtócsonk ellendarabjával együtt,gyujtáskapcsolóbetét,szivargyújtó

Tóth és Hodos KFT,DEBRECEN,Kassai u.

Fenntartási költség (3) Évjárat 2006
Előző autója? Egy bódés gaz Következő autója?
Verdikt (5.1/10)

Gaz Gazella