Autók » Gaz » Csajka M13 (1959-1981)

Csajka M13 1960

éjjeli sirály

Jó: minusz húsz fokban is pöccre indul , kényelmes nagy tér, kinyújthatom a lábam sokan elférnek meglepően gyors , masszív, megbízható. Ja és persze made in russia!
rossz: Sokat fogyaszt , borzalmasan drága, nagyon kell rá vigyázni, nem lehet mindenkinek ilyenje. Ja ami engem nem érdekel hogy nem fér bele az eus co2 kibocsátási korlátba. Legszívesebben az összes rohadt eus politikust rácuppantanám a kipufogóra aztán szívják a jó orosz füstöt akkó jöhet a szmogriadó! Cak többet ér a kípufogó és nem tartom rá métónak egyiket se!

- Fékpofa kopott ki, motorban a szelepek , Üzemanyag tank csere ( eredetire) nem vot olcsó ). Meg persze az átlagos hibák. Amúgy nagyon kedves kis autó ugyan ritkán használom most már lassan 5 éve nem gurult önerőből szeretném kímélni olykor olykor beröffentem kiállításra viszem szóval meg van becsülve . mikor vettem egész jó állapotban volt csak kisebb javításokra szorult kerékcsere, króm javitás. Olcsó volt anno 5Milla. Szerintem megérte ma már nem tudnám megvenni.

magam meg a haveok

mi

Fenntartási költség (1) Évjárat 1960
Előző autója? m21 Következő autója? l50
Verdikt (6.5/10)

Gaz Csajka M13 1959 (1977 - 1981)