Autók » Fso, Fsm » Polonez

Po daewoo fso roy 1.9d

a rettenetes

ez egy igazi igavonó..
lehet ütni vágni, nem kell sajnálni, és megy...
még sosem hagyott cserben az elmúlt 3 évben, mióta nálunk van.
nem egy szép látvány, az tény, de én már csajozni is voltam vele:)
a személykocsim szerelőnél volt, és hát menni kellett:)
olyan jó a fordulóköre, mint egy csuklósbuszé, a tompított az remekül világít, kb 15 métert terít be.. még a ködlámpa is nagyobb fényt ad:)
ahhoz meg már hozzászoktam, hogy amikor levegeszűrőt veszek, sose a belevalót hozzák:)
de van egy jó cég ami ezekhez a csodagépekhez szerez alkatrészt, Ők mindig mindenből jót hoznak..
Összességében nagyon bevált a tipus, azt hozta amit elvártunk tőle, pár százezer forintért ilyen igavonó nincs másmilyen..
az alkatrészeket olcsón be lehet szerezni hozzá..
lassan ráfér majd egy tüsszentés, mert nálam is összehaverkodott a rozsda a kasztnival, az ajtókon a díszléc alatt, meg a plató oldala is,de annak mindegy..
a motorja az bírja, az ünnepek alatt elég keményen voltak mínuszok több napig, és 2 hét állás után, izzítás és azonnal indult..
a fogyasztása az olyan, amilyen kedve van, télen olyan 7,5-8 (ha csak helyben mozgok napi pár km-t akkor talán 9is), nyáron olyan 6,5-7.
de egyszer mentem hosszúba, és akkor 6liter volt..

- első kerékcsapágyak 2X
- hardy tárcsa