Autók » Ford » Transit, Tourneo Connect (2002-2013)

Transit, Tourneo Connect 2,4 TDCI

Transitot ne vegyél!

Megbántam de nagyon 1 év alatt 23 szervízlátogatás sokszor napokig a. A(leggazdaságosabb üzemeltetésű haszongépjármű) hirdetik: fogyasztás 15-20 liter TÉNYLEG, garancia érvényesítése nehézkes csereautót nem adnak pedig benne van a szervízkönyvben (asztmondják nincs) Ezt az aútót fuvarozásra használom már ha éppen megy, lemondott fuvarok, elvesztett ügyfelek, idegeskedés,és kiesett napok. Kell ez neked?
Még mindig nagyon bánom

NE VEGYÉL TRANSITOT!!!!!!!!!!

- Szélvédő beázás 7x ragasztva, motorleállás menet közben 12x szervízlátogatás,szervó szivattyú csere, gázolajfolyás a nyomócsőnél, 40000km-nél ku plung tárcsa szétszakadt (120000 Ft) eggyidejüleg kuplung munkahenger csere,főtengely helyzetérzékelő csere, porlasztó csúcsok cseréje. 68000 Km nél a vezérlés megadta magát és a motor összeakadt
- Utolag+ adalék: 19 honapos most ujra beázik a szélvédő a kuplung is zörög 92000 km-nél már 16 porlasztócsucsot cseréltek gariban darabja kb 85000 Ft lenne de 5 honap mulva lejár a gari már most félek hogy mi vár rám. 2006 09 18.án irom a következőket már csak 3 hónap garanciám van egy hét alatt egy generátor csere és most éppen a váltóját büvölik mert elmult az 5. fokozat tehát elöreláthatólag 2 hét alatt 1 napot használtam az autót a szélvédő is beázik mert ŐK A NAGY SZERELŐK nem találják a beázás helyét. Felértékeltettem az autót 21 hónaposan 3200000 ft-ot vesztett az értéka ;szép?

Autónett

Petrányi

Fenntartási költség (1) Évjárat 2004
Előző autója? Lt Következő autója? ?????
Verdikt (2.6/10)

Ford Transit, Tourneo Connect 2002 (2009)