Életünk eddigi legjobb céges autója
Az autót a cég telephelyén vette át apa 2006. 03.végén.Azóta hetente átlag 1000 km-t autózik Pécs és Baja között területi képviselőként. A 75 lóerő ebbe az autóba a tapasztalatok alapján elég, sok erősebb autót vertünk már meg vele pl:Skoda Octavia, Mitsubishi Colt stb. Eddig soha sehol nem hagyott ott minket. 2007 karácsonyán volt hogy nem tudott följönni a pellérdi szőlőhegyről, de szerencsére volt másik út. A kocsiba szerelt 5 fokozatú váltó nagyon jól kapcsolható. A felszereltsége kishaszonjárműhöz képest nagyon jó. A miénkben első ködlámpák, két légzsák, kipörgésgátló, manuális klíma, jobb oldali tolóajtó is van. Csúcssebbesége egyenesben 160 km/h lejtőn a 170 km/h-t is tudja. A 4 tárcsafékkel eddig mindig meg lehetett állni. Összeségében kiváló autónak tartom. Nemhiába lett 2003 legjobb kishaszonjárműve. Egyetlen hibájának az árát tartom.
- 100000 km-ig csak baloldali lámpa izzó és 1-szer kellett futóművet állítani.143000 km után turbócsövet cseréltek.Árakat nem tudok mondani, mert nem én vittem szervizbe.
Ford FX Pécs. Néha sokáig tartott egy-két dolog cseréje.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | Combo c 65le | Következő autója? | Valószinű a cég megint Opel Combot ad |
Verdikt | (7.8/10) |