Autók » Ford » Transit, Tourneo Connect (2002-2013)

Transit, Tourneo Connect 2000 TDI

Beleülök, aztán ízírájder öcsém !

7 személyes, dupla kabinos, platós 2000-es Tdi .
Nem értettem soha ,hogy miért van az hogy az új transitok úgy mennek el mellettem mint az állat ,na és végre vettem egyet , most már tudom.Nagyon szerethet? ,nagyon kényelmes vezetni ,a nagy ablakoknak köszönhet?en borzasztóan jól látni mindent , a feleségem is használja és szereti vezetni, nem olyan mintha teherautóban ülnénk,csak miután kiszállunk ott vigyorog a plató. Jó néhány teher és személyautót használtam eltér? futásteljesítménnyel
40000-120000 km-ig eddig ez a legjobb. A fogyasztása vegyes üzemben 100-120-as tempónál 1000 km-re 70 litert tankolok, lehet számolni !
Ha csak helybe topi akkor sincs 8-nál több. 1,5 év alatt került bele 42000 Km nem romlott el semmi ,szerel? csak az olajcserénél látta 25000 km-nél. 1 hibája van csak ha túlterhelt akkor nem kell neki nyomni mert az intenzív fékezés
rángatja a platót. De nem kell ,túltehelni arra vannak az IFÁ-k
Összegezve : nem véletlenül adják el a legtöbb kistgk-t európában ebb?l.

- Ablaktörl? gumi ,de csak 1, fényszóró izzó 2 db,rendszámtábla
- világító izzó 1 db

Ford Hovány .40000 Ft körül Volt az olajcsere + 1ég?
Szerintem nem olcsó f?leg úgy ,hogy a leveg?sz?r?t nem cserélték.

Fenntartási költség (10) Évjárat 2004
Megbízhatóság (10) Vezetett km 42000
Előző autója? vanette cargo Következő autója? csak ford
Verdikt (8.1/10)

Ford Transit, Tourneo Connect 2002 (2009)