Autók » Ford » Transit, Tourneo (2000-2005)

Transit, Tourneo 2,4TD

Szervicc

Anyagbeszerzőként 0km-es Tranzittal kezdődőtt közös pályafutásunk,első időkben éltük szürke monoton életünket,4-évig nem volt semmi,olajcserén kívül másról nem tudok érdemben beszámolni.2004 telén az autó meghülyült.Soxor nem akart az istenértsem indulni, pihent egy napot másnap nem tekert az önindító kettőt sem már beindult,a franc se tudja mi lelte.Aztán elkezdett füstölni,ez tartott egy hétig (szervizbe birkáulnézés,halványlilafing se levés) miután már nem füstölt mint egy posztkomcsi téglagyár egyszerüen menet közben megállt. Nem egyszer,soxor. 2hétig megy 1hétig nemmegy majd fordítva, (szervizbe halványlilafingselevés hülyeségeket pofázás, átverniakarás, )végül egy maszek szerelő cserélt rajta adagolót azóta megy.

- Adagoló!!!2x potom 340000 pénz.
- Kuplungszerkezet 29000 pénz
- Ajtózár,rádiósmagnó gázolajszűrő háza stb kütyü
- Akksi 3x cserélve

Ford Kálmándy Autóház
Inkorrekt bagázs

Fenntartási költség (5) Évjárat 2000
Megbízhatóság (5) Vezetett km 190000
Előző autója? Következő autója?
Verdikt (4.8/10)

Ford Transit, Tourneo 2000