Hűséges társ a szállításban
Alapvetően kényelmes és jónak tűnő kisteher, menettulajdonságai megfelelőek. Az embernek jó érzés benne ülni - ameddig az autó rendesen működik.
A gépkocsi kuplungja 28.700 kilométernél mondta be az unalmast. Ez nem lenne nagy probléma, ha nem előtte 3.000 kilométerrel vettem volna :( Egy debreceni szervizbe lett vontatva, mert jelenleg nem tudtak kiküldeni szállítót. Az autó javítása több, mint 3 hétig tartott, a költsége pedig 270.000Ft volt.
165.000 kilométernél a részecskeszűrő állt neki rendetlenkedni. Először ki szerettem volna szedetni belőle, de meggyőztek, hogy az mégsem etikus, így egy részecskeszűrő tisztításra adatam a fejem, mivel a cserére közel 400.000 forintos ajánlatot kaptam és, hogy őszinte legyek, nem kifejezetten tetszett.
Jelenleg 193.000 km van a gépkocsiba és remekül működik minden porcikája. Mondhatni problémamentes a jószág. Őszintén szólva, amikor elromlott és legomboltak majd 300e forinttal, nem voltam oda a Fordért, de azóta igen jó barátok lettünk és meg vagyok vele elégedve.
Szállítmányozás miatt lett vásárolva és arra tökéletesen megfelel. Nem egy óriási járgány, de amire nekem kell, arra pont jó.
- kuplung és részecskeszűrő
Debrecen - Wheel Service