Fehér bálna!
Az autót újonnan vettük 1 hónapja, 9 személyes, középhosszú(MWB) ,magasított " kisbusz" változat,nem a tourneo kivitel, mert az drágább lett volna+kisebb a csomagtartója. Eddig csak pozitívumokat tudok az autóról mondani, a 110ló/285Nm bőven elegendő még 9 személlyel+tele csomagtartóval ,autópályán és hegyi utakon is, és ha kell megy tisztességesen.A futóműve nagyon jó, kényelmes, és az utastér még 100-120nál is csendesnek mondható. Az autót könnyű vezetni, főleg a műszerfalra szerelt váltó+kartámasz kombinációval. A cd-s rádió jól szól, és az alapfelszereltséghez tartozó ESP+ASR is hasznos dolog és igen ritka ebben a kategóriában! Egy negatívumot tudok egyelőre mondani,h a hátsó ablakok könnyen párásodnak hidegben, pedig hátsó fűtés/klíma is van az autóban. Ennek ellenére egyre jobban tetszik,és szerintem még kívülről is igen jól mutat, főleg a sötétített hátsó ablakokkal, jót tett neki a modellfrissítés! Eddig semmi gond nem volt vele, keveset eszik és remélem ,h még sok baleset/hibamentes km-t fogunk megtenni vele.
- semmi
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2007 |