A tranyó..
A kedvenc autóm. Ha egyszer elindult a motorja, akkor onnantól kezdve lehetett bármi, az biztos volt hogy haza fog hozni. Nem igazán nevezném egy vad lónak, de azzal nem tévedek sokat, ha azt mondom, hogy a világból kilehetne vele menni, minden gond nélkül. Legalább a rendőr sem büntet meg gyorshajtásért. Mi mindig teljesen megpakolva,utánfutóval használjuk. Még nem nagyon volt gondja. 10 litert eszik, padlógazon és tart egy 110et. A nagyobb emelkedők kifognak rajta, de hát mit várunk egy szívódízeltől. Egész családunk szereti. Még sose sikerült teljesen megtöltenünk, pedig azért mi igazán szeretünk elvinni magunkkal miden hülyeséget ha útnak indulunk:D
- Egyszer el kellett vágni az egyik ékszíjat (azt a kört amelyiken, a szervo meg a légkondi van),mert az egyik kis forgó kerék feladta a szolgálatot. Innentől kezdve, egy kicsit szervo nélkül használtuk az autót 2000kmen keresztül, a parkoláson kívül nem volt vele túl sok baj. Mikor bevittük a szervizbe, mondták hogy örüljünk neki, hogy egy régi fajta kocsival voltunk, mert az új már rég letiltott volna minket. Ezen kivül az akkumlátora adta fel a szolgálatot,de nagyon sok idő után, meg egy két kopó alkatrész, de semmi extra.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2000 |
Előző autója? | Ford | Következő autója? | – |