Sárga öszvér, örök szerelem
Télen a légtérhez képest kicsi a f?tés, a lába lefagy az embernek, az ablakmosó kicsit gyengén teljesít mivel hogy pedálpumpás a lelkem, colos méret? csapágyak-szimeringek-csavarfejek,
Kényelmes, akár ezer km is levezethetsz egy nap, gyorsul mint a fene, rakottan 10l üresen 9l-es fogyasztás, mindíg hazahozott még az ország túlsó végéb?l is, olyan lágy a rugózása, nem is gondolnád hogy teherautó
- kiegyenlít? tengely csapágy kb 450000-nél,ugyan ekkor f?fékhenger, difi, gyújtáselosztóban a megszakító 15000-ként csiszolásra szorul, benzinpumpamembrán400000-nél, kb 600000-nél motor felújítás-fúrás-csapágyazás-tömítések cseréje, síkok felhúzása, karosszéria kilakatolás,csak kis rozsdák semmi komoly,munka kocsi volt 10 évig minden nap teherszállításra használva, hétvégén kiránduló autó, körablakos 6 személyes, a f?tés kicsi télen meg lehet fagyni benne, az egész végtelenül egyszer?, megbízható és az örökkévalóságnak készült, egy kis odafigyeléssel holtomig kitart, nem jön szembe túl sok, jobban megnézik mint egy S Mercit, soha nem adom el
saját magam, nem ért hozzá senki, egyszer elvittem szervízbe, kb két hónapig hoztam helyre a hülyeségeiket, gépmunkán kívül bár mit meg lehet rajta csinálni egy komolyabb szerszámkészlettel.
Em?di Gépm?hely, minden gépmunkát megcsináltak és jól
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1973 |
Előző autója? | 2101 | Következő autója? | Ford Fiesta 1,8i 16V |