A család kedvence
1993-ban vettem ezt a német csodát. A Ladából átülve persze roppant nagy élmény volt vezetni. Az ára viszonylag olcsónak számított abban az időben. Nagyon szerettük bár nem volt éppen fürge az 1,6-os 75 lovas motorjával, de ha odaléptem neki azért ment rendesen. Előfordult, hogy külföldi nyaralásunk során jól megpakolva a hatalmas csomagtartóját és még mi plusz 5 fővel 170 körül repesztettünk tartósan a külső sávban. Mindezt amikor már 13 éves volt a kocsi. Problémám szinte alig volt vele a rutin alkatrészek cserélésén kívűl. Egyszer se szó se beszéd megállt a főút közepén. Egy kis idő után aztán újra tudtam vele menni. Ez egyre jobban aggasztott, de aztán kiderült, hogy csak szennyeződés került az üzemanyagtartájba. A legnagyobb probléma a karosszérián megjelenő egyre több rozsdafolt volt. 14 éves korában hosszú idő után úgy döntöttem megválok tőle. Sajnos nagyon nehezen tudtam eladni, pedig kitűnő állapotban volt ekkor. Mindössze 10! hónap után sikerült eladnom(szerintem ár alatt). Azóta is szeretettel gondolok rá.
- fékbetét, központizár, kipufogódob
szomszéd városban