Autók » Ford » Scorpio (1985-1998)

Scorpio 2.0 DOHC EFI

Vén csatahajó

Drágább, söt sokkal drágább autó van, de jobb ,sajnos a mai napig sincs.Kár ,hogy már jót nehéz venni- kiöregedtek.
Nem is értem, miért nem csinálnak már jó autót. A Scorpio baromi gyors, nem gyorsul jól, de azt 200-ig teszi, keveset fogyaszt,hihetetlenül kényelmes és nagyon megbizható volt.
Nem kell félteni, nem viszik el, úgy használhatod ahogy egy autót kell. Ő van érted. A szervizen nem érdemes spórolni,meghálálja.Nekem volt 3 db, összesen mentem velük
min 800E Km-t. Már nem veszek többet, mert küzdelmes,de nem is tudom mit vehetnék hozzá hasonlót...

- generator 25E
- fütöradiator 15E
- vezérmü meghajtás 45E
- pillangó szelep állás érzékelő,alapjárat szabályzó,szelepszár szimmering, féktárcsa, fékbetét

Régebben Ford Budaörs, majd Ivanics: Lukács Laci

Fenntartási költség (3) Évjárat 1991
Előző autója? Scorpio 2.0 dohc Következő autója? talán BNW 530D
Verdikt (6.5/10)

Ford Scorpio 1985 (1995 - 1998)