Autók » Ford » S-Max (2006-2014)

S-Max 2.0 TDCI Titanium

Nekem szuper!

Hát még eddig semmi gond nincs mert hiszen km-er sincs benne.De jó vétel volt.Szegedről vettem háztól tényleg hölgy tulaja volt és nem nagyon mentek vele sehová szerencsémre.Eddig Mondeoim voltak (és még van is egy TDDI).Hát merőben más az S-Max-ban ülni nagyon kényelmes ezért is vettem.Nagyon jól megy az autó a nagyságához képest.Nem is fogyaszt sokat autópályán 140km/h klímával 6.5l igaz 7,1l mutat de akár,hogy mérem 6,5l-től még nem volt több a fogyasztás.Igaz ami igaz tartok a Delphi nagy nyomású üzemanyag rendszertől de majd el válik,hogy ezek jobbak lesznek e az elődjüktől(Mk3 TDCI-re gondolok).És ami nem tetszik és félek is tőle nincs benne pótkerék.Igaz van defekt javító készlet de ha reped a gumi akkor tréler kell..
Kényelmes hatalmas belsőtér.Nem zörög semmi az utastérben.A hátsó ülések jól variálhatók dönteni tologatni szóval mindent módon variálhatók.Ja és kényelmesek és hatalmas lábtér van. A csomagtér is hatalmas. Nagyon szuper futómű mintha az úthoz lenne ragasztva. Csendes suhanással tudnám az autót jellemezni.Hát ennyi.Ha lesz vele gond írni fogom.

- Még semmi az olaj cserén kívül.

Fenntartási költség (10) Évjárat 2010
Előző autója? Mondeo Következő autója? S-Max
Verdikt (9.8/10)

Ford S-Max 2006 (2006 - 2010)