MÉG SZERETEM!?!?
Már írtam egy ítéletet "Eddig szép és jó" címmel,21000km-es tapasztalattal.A leírtak a mai napig is mind megállja a helyét,tényleg egy nagyon ideális autó.Annyi változott hogy a családban most már mindenkinek van jogsija és így már 4-en hajtjuk.2012 októberig semmi + ráköltés nem volt, csak a kötelező dolgok/olaj ,szűrők jó üzemanyag/ Őszintén szólva én már a váltóból 1 éve hallom az apró búgást,/más nem hallotta/Ezt orvosolni kellett, nem esett jól de állítólag ez van a mai autókkal. Állítólag 120000-180000km között,kuplung részecskeszűrő kipurcannak. Nekem ez bejött igaz töredékéből tudtuk javítani mint amiket leírtak mások. A részletes hibalista és a javítási költségeket lásd az ezek romlottak el rajta címen.Ha azt nézem hogy rá lett költve közel fél millió HUF akkor utálhatnám.De még nem jött el ez az idő. Ha más baja nem lesz a következő 50000 km alatt akkor megbocsájtok neki,ha nem akkor gondolkodóba ejt.Azt kérdezem magamtól és másoktól, sőt legszívesebben megkérdezném a kedves Ford gyárat vagy Ford kereskedőket, hogy ez egy normális dolog-e? hogy ennyit bírnak az autók és ennyi HUF-ban vannak.Szerintem nem,és ezen elgondolkodhatnának.De ez van ezt kell szeretni/Mindent úgy csinálnak hogy költsön rá az ember/
Összességében nem panaszkodom többet de kíváncsi vagyok más véleményére is de ne 2000 km után mert még akkor be se melegedett az ülés.
Kb: 20000 km múlva írok megint, remélem erről az autómról és csak jót.
Még annyit hogy az olajat nem fogyasztja,és ma tankoltam 980km-re 55litert.
Nem rossz igaz? Még 6 fölé sosem ment.
- 135000km-nél:Váltóból búgás hallatszik.Váltócsapágyak tropák.Komplett felújítás:145000Ft - 142000km:Teljes kuplung felújítás/kettőstőmegű is/182000Ft+ 21000m.díj - 143000Km:Részecskeszűrő, hőfokérzékelő.Szerencsére lehetett házilag tisztítani.!46000Ft+tisztítás szerelés15000Ft. - ++:Klímahűtő kilyukadt/kidörzsölte a rendes hűtő????/45000Ft
Megbízható évtizedes ismert szakik, fele munkabérrel mint a márkaszervizek./Csak a kuplungot 450000Ft-ért vállalták volna/
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2007 |
Megbízhatóság | (8) | Vezetett km | 52000 |
Előző autója? | Passat Variant 1.9pdtdi | Következő autója? | Még ki kell bírni 2-3 évet |
Verdikt | (8.4/10) |