Eddig szép és jó
2011. 02. 15-én vásároltuk szülinapomra. /csak vicc volt, véletlen egybeesés, másnap ugrattak a haverok,én sem vettem észre a dátumot/ Eddig 3 passatom volt tökéletes autók,de mivel a 2005-től gyártottakkal nagyon sok baj van váltottam és őszintén mondom eddig nem bántam meg./remélem ez így is marad.Zömében hosszútávra használom, nyugodt vezetési stílusban néha néha ha kell odalépve neki.Ez egy 130 Le-el rendelkező motor ami állítólag Francia,320 nyomatékkal, tökéletes.Eddig azon gondolkoztam hogy írjak-e egyáltalán mert túl szép lenne ha minden így maradna és szerintem 40-50 ezer km amíg nincs egy autóban addig nincs értelme írni./kivéve ha rossz hogy más tanuljon belőle/ Az auto titanium elég jól felszerelt nekem elég.Menetteljesítménye a 1755 kg-os súlyhoz elég jó.Én fogyasztás mániás vagyok szeretek olcsón utazni.Általában árubeszerzésre használom nem súlyos de azért telepakolom.Így közlekedve Füzesgyarmat-Budapest között és helyi közlekedésben a fogyasztása 5.2-6.2 között van ami ekkora autótól nagyon jó. Tettem fel egy fényképet eddig ez volt a legkevesebb de direkt úgy mentem vele 50 km-t hogy minél kevesebb legyen./csal a számítógép 6-7 decit/. Amúgy 80 l-es a tank és ezzel 1300-1450 km-t teszek meg.Szóval ezen a téren még tökéletes. Kényelem jó/bár nekem a kagylóülés egy kicsit szűk a 103kg miatt/.Fenntartási költségről még nincs negativum mivel nem volt még baj vele/ami remélem így is marad/.Nem akarom nagyon puncsolni a gépet de ajánlani tudom mindenkinek aki ilyesmit akar venni.Jól pakolható, kényelés nagy a lábtér/ főleg hátul mert tudod állitani a háttámlát/.A motor szerintem éleg hozzá dinamikusan mozgatja a kasznit. A 6 sebesség sokszor sok hosszú távon príma.Stabilitás fékek super. Nem is írok többet mert sokan azt mondják hogy kamu,de ez van.Jó utat és autózást mindenkinek.
- 0
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2007 |