Autók » Ford » S-Max (2006-2014)

S-Max 2.0dci

8 éve teszi a dolgát.

Sziasztok!
Ahogy látom nem divat a megosztás az autókról a neten!
Már írtam 2 íteletet az s-max-ról,és még mindig meg van!!/utolsó:Még mindig szeretem?
Belegurultunk a 280000 km-be.Látjátok a javítási költségeket,kicsit elszálltak!
Eddig 4 évente cseréltem az autókat/90000 km-enként/most dupláztunk,/8 év,180000km.
Matek kb ugyanaz,vagy amortizáció,vagy réköltés.
Az aku 6 éves, még mindig szépen indul. Mindig használok spuri adalékot, szerintem a fogyasztás, és az indulás ezért jó!
Kényelem, és menetdinamika,nagyság/ hátsó hely fantasztikus!
De visszatérve az S-maxra,még mindig életem szerelme.Ha nem lettek volna azok a szerelések amik voltak,bár szerintem minden autónál ugynez van,a leghasználhatóbb auto!Dinamikus,megbízható/mindig hazavitt/alacsony fogyasztás/5.2-6.1/autópálya,viharos szembeszél/nagyon jól pakolható,szép/még 12 évesen is!
2 éve keresem az igazit,de még nem találtam meg.
Folyamatosan nézem a használtauotót,de még nincs meg az utód!!/sajnos,vagy nem sajnos???/
Szervizelem 15000 km-enként,amit kell cserélek/nem akkor amikor megáll/
Kiváncsi lénnék mennyit bír?!
Amikor olvasom az 1.000.000 km futott autókat,csak ámulok.
Lehet ez is kibírja??????

- Nagyobb javítások: - porlasztó kiszerelés/nagyon gáz.100000Ft. - 230000km:porlasztó csere/felújított/ 4X45000 Ft - Hengerfej síkköszörúlés+minden:50000Ft - Teljes átnézés felújítás:180000Ft. /520000Ft össz.majd infarktus/ - 250000Km:turbó felújítás:95000Ft

Jó szakik,szervízek fele áráért

Fenntartási költség (8) Évjárat 2007
Előző autója? Volkswagen Passat Variant Következő autója? VW? Suzuki S-cross? skoda scala
Verdikt (8.9/10)

Ford S-Max 2006 (2006 - 2010)